2018-09-17 06:13:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma legyen nagyon óvatos a pénzügyekkel kapcsolatban

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön hivatásházában áll együtt a Szaturnusszal. Ma sokkal komolyabban kellene kezelnie a munkahelyi feladatait. Vizsgálja felül a főnökeivel való viszonyát, gondolja át életének legfontosabb ügyeit. Ennek megfelelően cselekedjen!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Szaturnusz és a Hold az ön horoszkópjában a kilencedik sorsterület csúcsán áll. Most kétségei támadhatnak abban, hogy helyesen választotta-e meg az irányt, a munkára, hivatásra vonatkozó terveit felül kell vizsgálnia. Gondolja át azt is, elegendő-e az ön tudása ahhoz, amit végez, vagy jobb lenne tovább képeznie magát egy bizonyos területen.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma legyen nagyon óvatos a pénzügyekkel kapcsolatban, főleg olyan anyagi vonatkozásokban, amelyek valamilyen ingatlanhoz kapcsolódnak. Felmerülhetnek biztosítással kapcsolatos komoly kérdések is. Ne hanyagolja el az ügyeket, főleg akkor ne, ha valamilyen értékes dologról van szó.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Több kellemetlen hatású bolygó is áll a Rák jegyével szemben. Ebben az időszakban a közös feladatok, az üzleti partnerekkel való kapcsolat pontosságot, felelősségteljes magatartást és határozottságot igényelhetnek. Sajnos jogi problémák is előfordulhatnak.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A következő időszakban megnőhet a munkahelyi leterheltsége, a munkafeltételei keményebbé válhatnak. El kellene gondolkodnia azon, hogyan változtathatna ezen. Akár a munkavégzés helyén, akár a körülményein.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A napokban érdemes elkerülnie a kockázatokat és a szenvedélyes fellépést. Ne vigye túlzásba az élvezeteket, és több felelősséget kell vállalnia a tetteiért. A Szaturnusz az ön szórakozásokat, kockázatvállalásokat jelző sorsterületén áll, más kellemetlen hatású bolygóval együtt.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz az ön családját jelző sorsterület felett vonul át. Most nagyobb felelősséget kell vállalnia a családi vállalkozásban, ingatlanügyekben, vagy a rokonok dolgaiban is. Sajnos előjöhetnek a korábban elkövetett hibák és rossz döntések következményei is.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Eljött az idő, hogy megszerezze a szükséges tudást és tapasztalatot ahhoz, amit a jövőben tenni szeretne. Több hasznos információra kell szert tennie, így lesz egyszerűbb az ügyeket intézni a továbbiakban.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A nehezebb bolygók most az ön anyagi javait jelző sorsterületén állnak. Ez a pénzügyi korlátozások és az értékek felülvizsgálatának ideje. Fontos, hogy megtanulja, hogyan kell ésszerűen felhasználni tartalékait. Mindent számoljon újra, és számítson ki előre. Ne vegyen fel hitelt!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön születési uralkodó bolygója a Bak jegyében áll, ahogy a Szaturnusz és a Plútó is. Ebben az időszakban ügyei intézése közben bizonytalanságot tapasztalhat. Előfordulhatnak hibák, elszámíthatja magát, ami megzavarhatja terveinek megvalósítását. Több erőre és felelősségre van szüksége.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A legfontosabb, hogy ne tévessze szem elől az irányt, és a kitűzött célokat. Lehet, hogy csökkentenie kell a fordulatszámot, az eredmények összegezésével kell foglalkoznia.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Most keményen meg kell dolgoznia azért, hogy tervei, álmai megvalósíthatók legyenek. Ez a folyamat sokszor le kell, hogy szállítsa önt a földre az egekből, hogy személyes céljait és meggyőződését össze tudja egyeztetni mások elvárásaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: